Reunió de la Comissió de l’Assemblea de Barcelona 2-9-2010

En els locals de la Soli, carrer Vistalegre, 15, va tenir lloc el dijous dia 2 de setembre, reunió de la Comissió.

Van assistir unes 70 persones, membres de comitès d’empreses i comitès i associacions de barri i diferents organitzacions.

El debat es va centrar en dos punts:

1) Recorregut fins a la Assemblea del dia 15/09:

-Informació d’activitats a Sant Andreu, Esquerra de l’Example, Barceloneta, Sants, Nou Barris, Parcs i Jardins, formació de grups de l’Assemblea de Barcelona per intervenir en Assemblees de Correus i Seat de Martorell.

-Qüestions tècniques de megafonia, grup electrogen i transport per a l’Assemblea del dia 15.

-Recolecta de diners: Només hi ha 60 euros. Gràcies al Comitè de Conveni TMB que ha avançat els diners hi ha propaganda però cal repartir despeses ia més, si volem continuïtat de la lluita és imprescindible aportar al N º de compte “La Caixa” 2100-3235-32-2101074800.

2) Organització i realització de l’Assemblea del 15-9

-Sobre les propostes presentades al bloc, en el transcurs del debat es produeix un acostament de postures. Cal entendre que és la primera vegada d’organitzar una Vaga General, és normal que hi hagi diferents posicions i cal continuar fent un esforç de consens.

Hi ha consens sobre els piquets. Es concretaran en les últimes reunions de la Comissió. La posició majoritària considera que han de partir dels diferents piquets fins a formar un gran piquet massiu a la Plaça de Catalunya.

També hi ha absolut consens sobre el caràcter combatiu de la convocatòria.

Igualment hi ha consens sobre la necessària continuïtat de la lluita.

Hi ha consens per a la formació d’una taula de l’Assemblea molt àmplia i representativa.

També sembla haver-hi el consens al voltant de que tots els participants en l’Assemblea de Barcelona ho fem a títol de membres de la mateixa i acceptant la seva dinàmica de continuïtat de la lluita i de la seva organització, independentment de la ideologia de cadascú, per la qual que es garanteix la participació de tots els que ho desitgin acceptant aquests criteris.

Hi ha posició majoritària sobre la necessitat de convocar una Assemblea posterior al 29-S per concretar les accions de la continuïtat de la lluita en funció de l’èxit de l’29-S, queda pendent si s’utilitzen els piquets per a això i altres formes i el dia convenient per a això.

Hi va haver proposta de manifestació per al dia 25 de setembre que es concretaria en funció de la força que es veiés a l’Assemblea del 15 de setembre.

Sobre les intervencions i propostes a presentar a l’Assemblea seguirem intentant enfortir el consens i si en algun cas no fos possible en última instància es votarà a l’Assemblea. Si sorgeix algú a l’Assemblea que vol fer una proposta nova no presentada prèviament, només es tindrà en compte si ho fa partint d’una representació col.lectiva.

Queda pendent la concreció de les persones que intervindran en l’Assemblea.

– Sobre la manifestació del 29-S

Hi ha dues postures diferenciades:

Una, participar en la convocada per CCOO i UGT, amb seguici propi com Assemblea de Barcelona i distribuint propaganda i cridant consignes de continuïtat de la lluita. Això possibilitaria arribar als manifestants que s’incorporin a la convocatòria de CCOO i UGT perquè participin en la nostra pròxima Assemblees posterior al 29-S. Això no pressuposa necessàriament haver de escoltar el míting final dels dirigents de CCOO i UGT.

Una altra, convocar manifestació amb recorregut diferent a CCOO i UGT.

Convocatòria de la propera reunió de la Comissió:

A causa de l’activitat d’assemblees de barris i empreses i la nombrosa assistència a les reunions de la Comissió, no queda altre dia lliure que el divendres dia 10/09 per realitzar la reunió de la Comissió en lloc apropiat.

Divendres, dia 10 de setembre a les 18:30 hores al mateix lloc, Local de la Soli, carrer Vistalegre, 15, Metro L2, Sant Antoni.

Reunión de la Comisión de la Asamblea de Barcelona 2-9-2010

En los locales de la Soli, carrer Vistalegre, 15, tuvo lugar el jueves día 2 de septiembre, reunión de la Comisión.

Asistieron unas 70 personas, miembros de comités de empresas y comités y asociaciones de barrio y diferentes organizaciones.
El debate se centró en dos puntos:

1) Recorrido hasta la Asamblea del dia 15-9 :

-Información de actividades en Sant Andreu, Esquerra del Example, Barceloneta, Sants, Nou Barris, Parques y Jardines, formación de grupos de la Asamblea de Barcelona para intervenir en Asambleas de Correos y Seat de Martorell.

-Cuestiones técnicas de megafonía, grupo electrógeno y transporte para la Asamblea del dia 15.

-Recolecta de dinero: Sólo hay 60 euros. Gracias al Comité de Convenio TMB que ha adelantado el dinero hay propaganda pero hay que repartir gastos y además, si queremos continuidad de la lucha es imprescindible aportar al Nº de Cuenta “La Caixa” 2100-3235-32-2101074800.

2)Organización y realización de la Asamblea del 15-9

-Sobre las propuestas presentadas en el blog, en el transcurso del debate se produce un acercamiento de posturas. Hay que entender que es la primera vez de organizamos una Huelga General, es normal que existan diferentes posiciones y hay que continuar haciendo un esfuerzo de consenso.

Hay consenso sobre los piquetes. Se concretarán en las ultimas reuniones de la Comisión. La posición mayoritaria considera que deben partir los diferentes piquetes hasta formar un gran piquete masivo en la Plaza de Catalunya.

También hay absoluto consenso sobre el carácter combativo de la convocatoria.

Igualmente hay consenso sobre la necesaria continuidad de la lucha.

Hay consenso para la formación de una mesa de la Asamblea muy amplia y representativa.

También parece existir el consenso en torno a que todos los participantes en la Asamblea de Barcelona lo hacemos a título de miembros de la misma y aceptando su dinámica de continuidad de la lucha y de su organización, independientemente de la ideología de cada uno, por lo que se garantiza la participación de todos los que lo deseen aceptando esos criterios.

Hay posición mayoritaria sobre la necesidad de convocar una Asamblea posterior al 29-S para concretar las acciones de la continuidad de la lucha en función del éxito del 29-S, quedando pendiente si se utilizan los piquetes para ello y otras formas y el día conveniente para ello.

Hubo propuesta de manifestación para el día 25 de septiembre que se concretaría en función de la fuerza que se viera en la Asamblea del 15 de septiembre.

Sobre las intervenciones y propuestas a presentar en la Asamblea seguiremos intentando fortalecer el consenso y si en algún caso no fuera posible en ultima instancia se votará en la Asamblea. Si surge alguien en la Asamblea que desea realizar una propuesta nueva no presentada previamente, sólo se tendrá en cuenta si lo hace base a una representación colectiva.

Queda pendiente la concrección de las personas que intervendrán en la Asamblea.

– Sobre la manifestación del 29-S

Hay dos posturas diferenciadas:

Una, participar en la convocada por CC.OO y UGT, con cortejo propio como Asamblea de Barcelona y distribuyendo propaganda y gritando consignas de continuidad de la lucha. Ello posibilitaria llegar a los manifestantes que se incorporen a la convocatoria de CCOO y UGT para que participen en nuestra proxima Asambleas posterior al 29-S. Ello no presupone necesariamente tener que escuchar el mitin final de los dirigentes de CCOO y UGT.

Otra, convocar manifestación con recorrido diferente a CCOO y UGT.

Convocatoria de la próxima reunión de la Comisión:

Debido a la actividad de asambleas de barrios y empresas y la numerosa asistencia a las reuniones de la Comisión, no queda otro día libre que el viernes día 10-9 para realizar la reunión de la Comisión en lugar apropiado.

Viernes, dia 10 de septiembre a las 18:30 horas en el mismo sitio, Local de la Soli, carrer Vistalegre, 15, Metro L2, Sant Antoni.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s